Poschodová sacherka
- 19 ksvajce čerstvé celé
- 680 gmaslo
- 680 gcukor práškový
- 680 gčokoláda
- 535 gmúka hladká
- 6 ksvanilka
- 2 ksprášok do pečiva
- Glazúra:
- 200 gcukor kryštálový
- 125 mlvoda chladná
- 150 gčokoláda tmavá na varenie
- Ostatné:
- 4 baltrubičky zebra
- 2 ksdžem marhuľový

minút
príprava

minút
na 170 °C
Postup receptu
postupovala som podla tohto receptu https://varecha.pravda.sk/recepty/sacherova-torta-z-viedne/6463-recept.html
s tym rozdielom, ze som si urobila tri korpusy... prvy z 1,5 davky,,, druhy klasicky s jednej davky.. a treti,, z 3/4 davky.
ozdobovanie je na kazdom z vas... podla vlastnej fantazie,, ja som pouzila trubicky, kvietky, kuriatka ,, zabky a podobne :)